Boeketten en bloemstukken

Een boeket of een bloemstuk is nog steeds een geschenk dat liefde, vriendschap of dankbaarheid uitstraalt. U kan er één uitkiezen in onze koeling of we stellen er graag één voor u samen naar uw keuze en budget!

Bent u gehaast of bent u onderweg en heeft u dringend een geschenkje nodig, kom dan langs onze bloemenautomaat. Hij staat dag en nacht ter uwer beschikking! U vindt er boeketten, bloemstukjes, plantjes, decoratie en geschenkpakketjes.

Bloemen en planten

U vindt bij ons een gamma aan seizoensgebonden bloemen en planten voor binnen en buiten. Grote en kleinere kamerplanten, orchideeën, bloeiende planten enz…Wat we niet in voorraad hebben kan natuurlijk steeds besteld worden!

Ook voor buiten op het terras kan u bij ons terecht!

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé is een Deense chef, chocolatier en patissier met een jarenlange ervaring in zowel Deense als Franse culinaire restaurants. Nicolas groeide op in Frankrijk en bracht de zomer als kind achter het fornuis met zijn grootmoeder door. Net die herinneringen inspireerden hem om in 2005 zijn eigen gourmetproducten te lanceren. Het authentieke confituurrecept van zijn grootmoeder was het eerste van een reeks topproducten gemaakt van kwalitatieve ingrediënten en mét een originele twist. Een greep uit het aanbod: jams, kruiden, risotto, pesto, chocoladetruffels, olie, olijven en zoveel meer. Behalve hemels lekker zijn de producten van Nicolas Vahé ook nog eens prachtig verpakt en fleuren ze je keuken op. Een mooi geschenk om te geven en om te krijgen, of je koopt ze gewoon voor jezelf omdat ze zo lekker zijn!

Janzen

Pure moments of happiness. Janzen producten vertellen het verhaal van reizen over de hele wereld. Van Australisch sandelhout tot Indische patchoulli, van Chinese jasmijn tot de Franse roos. De unieke formules en de verschillende pure ingrediënten maken de producten van Janzen een onmisbaar element in elk huis. U vindt bij ons de home aroma’s, douchegel, doucheschuim, bodylotion, handzeep enz…

Grafwerk

Bloemen blijven nog steeds een mooi gebaar van troost op moeilijke momenten in het leven.

Wij stellen grafwerk samen met bloemen die u verkiest en naar uw budget.

Bruidsboeketten

Een huwelijk, voor velen de mooiste dag van hun leven, en ook daar horen bloemen bij!

Breng gerust foto’s mee van de bruidsboeketten die u mooi vindt zodat we samen kunnen kijken hoe we ze kunnen samenvoegen tot uw bruidsboeket.

Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor kerkversiering. Denk maar aan een altaarstuk, bloemetjes aan de stoelen, bloemen aan de paaskaars, boeketje voor het bruidsmeisje, bloemstukjes voor op de tafels in de feestzaal, … . Alles is bespreekbaar!

Decoratie

Op ons bovenste verdieping streven we naar gezelligheid. U vindt er decoratie artikelen, aangepast naar de trends van het moment, alles om ook uw huis of terras gezellig te maken.

Een greep uit ons aanbod: Decocandle, Menza, Pomme Pidou, Lifestyle, Pomax enz… .

Bloemenabonnement

Wens je op geregelde tijdstippen een boeket aan de receptie van uw bedrijf of wenst u graag op vaste tijdstippen een bloemetje bij u thuis geleverd? Het kan allemaal!

U kan kiezen tussen telkens een boeket of telkens iets anders, naargelang het seizoen (boeket, orchidee, lentebloemetjes, terrasplant, …).

Ook als geschenk is dit een heel origineel idee! De ontvanger heeft een maand en half of een gans jaar geniet van zijn geschenk.